/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

27 Şubat 2015 Cuma

2 Sevgiliye En Güzel Hediye- Çikolatalı Böğürtlenli Kalpler Pastası

Çikolatalı Böğürtlenli Kalpler Pastası

Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye, ona özel tasarlanan ve hazırlanan, "sevginizi kattığınız" hediyelerdir. Bu çikolatalı böğürtlenli kalpler pastası da, bu düşüncenin bir sonucu olarak ortaya çıktı ve sahibine ulaştı.

Çikolatalı Böğürtlenli Kalpler Pastası


Pastanın dış kaplamasında çikolata sosu, üzerinde ise şeker hamurundan yapılmış kalpler kullanıldı.

Çikolatalı Böğürtlenli Kalpler Pastası

Pastanın içinde çikolata ganajı, damla çikolata ve böğürtlen bulunmaktaydı. Eğer böyle bir pasta hazırlamak isterseniz, üzerindeki  çikolatalı sos nedeniyle şeker hamurunun sulanıp erimesini engellemek için, kalpleri sunuma yakın yerleştirmelisiniz.

Çikolatalı Böğürtlenli Kalpler Pastası

Bütün sevenler, sevdiklerine kavuşsun, her kalp eşini bulsun, mutlu olsun.

Sevgiler.

2 yorum:

  1. ellerinize saglik çok guzel gorunuyor,takipteyim umarim siizn de dediginiz gibi karsilikli misafir ve arkadas olmak dilegiyle beklerim.
    Sulti's
    asulti2000.blogspot.fr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. Hemen hızlıca inceledim bloğunuzu... Buram buram Fransa kokusu aldım, sayenizde ben de oralara gitmiş gibi olacağım. Sevdiği uğruna Kıbrıs'a gelmiş biri olarak tanışmamıza çok mutlu oldum.
      KKTC'den Fransa'ya Selamlar :)

      Sil