/* Blog Hocam İletişim Sayfası */ .contact-form-widget { width: 500px; max-width: 100%; margin: 0 auto; padding: 10px; background: #E6E7E8; color: #000; border: 1px solid #656E75; box-shadow: 0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.25); border-radius: 10px; } .contact-form-name, .contact-form-email, .contact-form-email-message { width: 100%; max-width: 100%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit { border-color: #656E75; background: #E6E7E8; color: #000; width: 20%; max-width: 20%; margin-bottom: 10px; } .contact-form-button-submit:hover{ background: #679EC9; color: #ffffff; border: 1px solid #FAFAFA; } /* Blog Hocam İletişim Sayfası */

21 Eylül 2015 Pazartesi

2 Sadece 1 Sayfa Kağıt Ne Kadar Önemli Olabilir?

ŞanlıUrfa'daki Okulumuzun Resmi

Sevgili Kafası Karışık Blog 'un sahibi Dilek Hanım'ın çok faydalı bir Facebook sayfası var: Bir Kardeş Seç. Bu sayfa sayesinde Dilek Hanım'a ulaşan Şanlıurfa Siverek'teki okulumuzda görevli değerli müdür yardımcısı öğretmenimiz, okullarının yeni öğretim yılı öncesi birçok ihtiyacının olduğunu iletmiş. Öncelikli ihtiyaçları ise A4 kağıdı ile TEOG Kitapları...

Birlikten kuvvet doğar. Göndereceğimiz sadece 1 top A4 kağıt ile, kardeşlerimiz dünyaları öğrenecekler. 1 sayfa kağıt, belki bizim ofiste buruşturup attığımız kağıt, öğretmenlerimizin, çocuklarımızın en büyük ihtiyaçlarından. Yardımın büyüğü, küçüğü olmaz. 1 top kağıt baktığımızda 1 paket sigara parası dahi değil öyle değil mi?

Eğer sizin de yapabileceğiniz birşey olduğuna inanıyorsanız, lütfen Dilek Hanım'ın sayfasından kendisine ulaşın. Dilek Hanım, en hızlı şekilde geri dönüyor ve iletişim bilgileri ile öğretmenimize ulaşma konusunda size yardımcı oluyor, inanın.

Hiç birşey yapamıyorsak dahi en azından Kafası Karışık Blog 'daki sayfayı paylaşabiliriz öyle değil mi? Linki burada:

http://dilekce54.blogspot.com.tr/2015/09/minik-bir-yardma-ihtiyacm-var.html

Bu bayram onları da sevindirelim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgiler...



2 yorum:

  1. Ne güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederiz duyarlılığın için. Çok kıymetli bizim için yaptıkların :) İyi ki varsın iyi ki!!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek,
      Teşekkür etmeyi hakedecek bir şey yapabilseydim keşke... Umarım damlaya damlaya göl olur ve faydası dokunabilecek yürekli insanlara ulaşabiliriz. İyi ki sayfanızda paylaşmışsınız ki, bizlerde görebilmişiz. Teşekkürler.
      Sevgiler..

      Sil